Pikantikškas kepsnys su vyno padažu

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Pikantikškas kepsnys su vyno padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
išmušta karbonadinė mėsa
jūros druska
įvairūs žalumynai
kiaulienos prieskoniai
aliejus
obuoliai
spanguolių arba bruknių džemas
1 šaukštas cukraus
raudonas vynas
provanso žolelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą pabarstome druska, žolelėmis ir prieskoniais. Apkepame iš abiejų pusių ant nedidelio kiekio aliejaus. Į likusį aliejų keptuvėje įpilam šlakelį raudono vyno, išmaišome. Galima įdėti dar prieskonių. Obuolius perpjaunam pusiau, nulupam, išimam sėklides. Į puodą įpilame vandens, kad obuolį apsemtų iki pusės. Užverdame, beriam šaukstą cukraus, dedame obuolio pusę ir kiekvieną puselę po 2 minutes paverdame. Į obuolį, kur buvo sėklidės, dedame šaukštelį spanguolių džemo. Į lėkštę dedame porą kepsnelių, per vidurį obuoliuką, šone pilame vyno padažą. Tiekiam su bulvių koše arba ryžiais. Skanaus.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital