Pievagrybiuose kepti kiaušiniai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Pievagrybiuose kepti kiaušiniai
Autorius apie receptą: Puiki mintis savaitgalio pusryčiams! Puiki mintis savaitgalio pusryčiams! Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
6 vienetai pievagrybių (labai didelių)
6 vienetai kiaušinių (mažų arba putpelių kiaušinių)
1 vienetas pomidorų
pagal skonį sūrio (tarkuoto)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
6 riekelės šaltai rūkytos šoninės (ar kumpio)
pagal skonį svogūnų laiškų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pievagrybius nuvalyti, išimti kotelius, išskobti vidų. Pomidorą supjaustyti smulkiais kubeliais.
2.
Pievagrybių kepurėles sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Į kiekvieną pievagrybių kepurėlę dėti sūrio, susmulkinto pomidoro, pagardinti druska ir pipirais, įmušti po kiaušinį.
3.
Kept ikii 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min.
4.
Šoninės riekeles paskrudinti keptuvėje, supjaustyti nemažais gabaliukais.
5.
Iškeptus pievagrybius su kiaušiniais pabarstyti svogūnų laiškais ir patiekti kartu su šonine.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital