Pievagrybių užkepėlė

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
 Pievagrybių užkepėlė
 Pievagrybių užkepėlė
 Pievagrybių užkepėlė
 Pievagrybių užkepėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Aliejus kepimui 20 ml
2 skiltelė česnako
100 gr Fermentinio sūrio
100 gr Maltos mėsos
1 Morka
5 gr Petražolių
20 vnt Pievagrybių
5 gr Pipirai ir druska
2 šaukštai Pomidorų padažo
1 Svogūnas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Keptuvėje pakepiname paprieskoniuotą maltą mėsą, smulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai tarkuotą morką. Dar šiek tiek patroškiname su pomidorų padažu. Tuomet į kepimo indelius dedame nuvalytus, pjaustytus pievagrybius, ant viršaus kepintą faršą ir gausiai apibarstome fermentiniu tarkuotu sūriu bei petražolėmis. Kepame orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus :) Receptas atsiųstas konkursui
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital