Pievagrybių užkandėlė su mėsa

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
 Pievagrybių užkandėlė su mėsa
 Pievagrybių užkandėlė su mėsa
 Pievagrybių užkandėlė su mėsa
 Pievagrybių užkandėlė su mėsa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Pievagrybių galvučių 20 vnt.;
100 gr maltos mėsos;
1 maža morka;
1 mažas svogūnas;
1 skiltelė česnako;
aliejaus kepimui;
fermentinis sūris 50 gramų;
pipirai ir druska pagal skonį.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pievagrybius nuvalom, išimam kotelius ir šiek tiek išskobiam. Keptuvėje pakepinam prieskoniuotą maltą mėsą, smulkiai tarkuotą morką, smulkintus česnakus ir svogūnus. Šiuo kepiniu kemšam pievagrybius ir ant viršaus pabarstome smulkiai tarkuotu sūriu. Kepam orkaitėje apie 10 minučių. Receptas atsiųstas konkursui
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital