Pievagrybių sriuba su ryžiais ir kokoso pienu

AUTORIUS:
Greta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Pievagrybių sriuba su ryžiais ir kokoso pienu
Autorius apie receptą: Soti, kreminė sriuba, kuri pakelia nuotaiką niūriomis žiemos dienomis. Soti, kreminė sriuba, kuri pakelia nuotaiką niūriomis žiemos dienomis. Greta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų rudųjų pievagrybių
200 mililitrų kokosų pieno
4 šaukštai ryžių
1 galva svogūnų
3 skiltelės česnako
1 šaukštelis džiovintų petražolių
pagal skonį druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
1 litras daržovių sultinio
Kepimui:
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Susmulkinkite svogūną, česnaką ir ruduosius pievagrybius.
2.
Puode, kuriame virsite sriubą, ištirpinkite sviestą, sudėkite svogūną. Maišydami, pakepkite porą minučių. Tuomet sudėkite smulkintą česnaką, pakepkite minutėlę ir galiausiai sudėkite grybus. Pagardinkite petražolėmis.
3.
Kai grybai bus iškepę, užpilkite daržovių sultinį, suberkite ryžius. Užvirkite sriubą. Kai pradės burbuliuoti, sumažinkite kaitrą ir virkite apie 15 min. Tuomet supilkite kokosų pieną, pavirkite kelias minutes. Paragaukite, jei trūksta prieskonių, pagardinkite druska, pipirais.
4.
Valgykite su mėgstama duonele! Skaniausia su skrudinta, traškia.
AUTORIUS: Greta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital