Pievagrybių sriuba su fermentiniu sūriu

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 67)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 67)
Pievagrybių sriuba su fermentiniu sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 l pieno
0,5 l vandens
50 g sviesto arba margarino
150 g pievagrybių
1 svogūnas
2 šaukštai miltų
200 g fermentinio sūrio
druskos
maltų juodųjų pipirų
susmulkintų petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Keptuvėje su sviestu arba margarinu pakepame kubeliais supjaustytą svogūną ir susmulkintus pievagrybius. Suberiame miltus. Nuolat maišydami po truputį supilame pieną. Į šią masę įpilame 0,5 l verdančio vandens. Kai sriuba užverda, suberiame sutarkuotą fermentinį sūrį, paskaniname druska, pipirais ir nukaičiame. Patiekdami sriubą pabarstome susmulkintomis petražolėmis.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Monika
2012-06-12 11:34
Labai skanu, tik pievagrybius su svogūnais kepiau keptuvėje, o po to jau viską perkėliau į puodą :) ir pieno pyliau 0,4 L :) ATSAKYTI
Jurgita
2011-11-03 17:38
Labai patiko, skani :) ATSAKYTI
vaidiz
2010-10-19 17:26
...Keistas receptas... sriuba, okeptuveje visa laika daroma, be to atrodo kaip trinta, bet kada si veiksma atlikti taip pat neparasyta... meginsime su žmona paimrovizuoti siandien... ;) ATSAKYTI
nep
2010-10-01 21:55
labai skani sriuba, tik pyliau mažiau pieno, daugiau vandens ir gardinau grybų skonio buljonu. ATSAKYTI
Fra
2010-04-05 20:36
Dar tokio s.. nesu valges... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital