Pievagrybių sriuba

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Pievagrybių sriuba
Pievagrybių sriuba
Pievagrybių sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1-2 bulvės
1-2 morkos
7-10 pievagrybių
2 šaukštai miltų
0,5 puodelio grietinės ar grietinėlės
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
Žalumynai
Sviestas (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kubeliais pjaustytas bulves išvirti su sultiniu. Svieste pakepinti smulkintus pievagrybius apie 10 min., paskui sukrėsti rupiai tarkuotą morką ir pakepinti dar apie 10 min. Įberti miltus ir pakepinti dar šiek tiek. Viską sukrėsti į puodą su bulvėmis ir užvirti. Supilti grietinę ar grietinėlę, kapotus žalumynus ir dar kartą užvirus tiekti. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital