Pievagrybių sriuba

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Pievagrybių sriuba
Pievagrybių sriuba
Pievagrybių sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g. pievagrybių;
1 šaukštas sviesto;
prieskoniai(  džiovintos įvairios daržovės);
3 bulvės;
1,5 l. vandens;
3 šaukštai grietinės;
1 kubelis daržovių sultinio;
druskos.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pievagrybius nuplauname, susmulkiname ir apkepiname ant sviesto. Paprieskoniuojame. Vandenį užviriname, beriam nuluptas ir smulkiai kubeliais pjaustytas bulves. Po 10 min. dedame sultinio kūbelį, druskos, kepintus pievagrybius. Dedame grietinę, išmaišome ir tiekiam dar karštą.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital