Pievagrybių padažas

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 89)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 89)
Pievagrybių padažas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g. pievagrybių
75 g. sviesto
150 ml. grietinėlės
druskos
prieskonių
apie 0,5 šaukštelio miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pievagrybius nuplauname, supjaustome ir apkepame svieste. Dedame druskos, prieskonių ir pilam grietinėlę. Pabarstome miltais, maišome, kol pradeda tirštėti.
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Raminta
2019-12-24 13:03
Pakepinus svoguno,spirguciu,o tada juose pievagrybius su grietinele ir t.t.+ karstos bulves ATSAKYTI
Jolanta
2019-10-28 20:02
Labai skanu! Vaikai net išlaižė padažo indą!
Ačiū. ATSAKYTI
zidrunas
2012-08-25 16:14
raudoneliu, ne taip parasiau :D ATSAKYTI
zidrunas
2012-08-25 16:10
10 balu!!! tik dar truputis rozmarinu ir baigta :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital