Pievagrybių ir pomidorų sriuba

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Pievagrybių ir pomidorų sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 gramų pievagrybių,
3 pomidorai,
1 svogūnas,
2 morkos,
2.5 litro vištienos sultinio,
Truputį džiovintų krapų,
Druskos pagal skonį
90 gramų sviesto,
Maltų juodųjų pipirų pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pomidorus nuplikiname verdančiu vandeniu ir paliekame pamerktus keletą min. Taip odelė pasišalins labai lengvai. Morkas nuskutame ir susmulkiname šiaudeliais. Svogūnus susmulkiname kubeliais. Pusėje dalies turimo sviesto pakepiname ant silpnos ugnies svogūną su morkomis. Daržovėms suminkštėjus, ant jų dedame blenderiu sumaltų pomidorų tyrę. Dar porą min. patroškiname ir dedame į šalį. Likusiame svieste pakepiname griežinėliais supjaustytus, prieš tai kruopščiai nuplautus pievagrybius. Tuo tarpu verdame sultinį. Jam užvirus, į puodą sudedame patroškintas daržoves bei pakepintus grybus. Paverdame kokias 1o min ir skaniname maltais juodaisiais pipirais, druska. Galime dėti porą šaukštų pomidorų padažo, lauro lapelių, maltų čili pipirų. Apibarstome smulkintais džiovintais krapais. Patiekiame su grietine bei su lupenomis virtomis bulvėmis.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital