Pievagrybių ir kalafiorų troškinys

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Pievagrybių ir kalafiorų troškinys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g pievagrybių
1 kalafioro
1 morkos
1 svogūno
2 šaukštų grietinės
1 šaukšto pomidorų padažo
1 šaukšto sojos padažo
Sviesto
Druskos
Pipirų
Žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:

Išvirkite kalafiorą nesūdytame vandenyje. Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Į įkaitintą keptuvę dėkite sviestą. Tada į išlydytą sviestą dėkite burokine tarka sutarkuotą morką ir susmulkintą svogūną. Į pakepusias daržoves sudėkite išvirtą ir susmulkintą kalafiorą, pievagrybius ir uždengus dangčiu leiskite pasitroškinti. Neilgai trukus supilkite padažą, pagamintą iš grietinės, sojos ir pomidorų padažų bei truputį dar pakepkite. Pabaigoje paskaninkite druska, pipirais ir žalumynais. Tiekite su bulvėmis.

AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital