Pievagrybiais ir sūriu užkepta vištienos krūtinėlė

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Pievagrybiais ir sūriu užkepta vištienos krūtinėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai vištienos krūtinėlės
120 gramų rudųjų pievagrybių (tinka ir paprasti, arba miško grybų, žr. patarimus)
100 gramų mocarela sūrio (neriebaus)
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai grietinės (neriebios)
3 šaukštai majonezo (neriebaus)
šiek tiek petražolių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Krūtinėles nuplauti, nusausinti, išmušti ir trumpai apkepti keptuvėje ant didelės ugnies iš abiejų pusių. Padėti ant virtuvinės servetėlės ir pagardinti druska.
2.
Pievagrybius nuvalyti šepetėliu, smulkiai supjaustyti. Supjaustyti svogūną, sutarkuoti sūrį burokine tarka, įdėti grietinės, majonezo, smulkintų petražolių, pagardinti druska ir pipirais, ir gerai išmaišyti.
3.
Viską dėti ant krūtinėlių ir kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 25 - 30 minučių. Garnyrui tinka makaronai, bulvės ar grikiai.
Patarimai:
Jeigu naudosite miško grybus, juos reikėtų nuvalyti, ir apie 15 minučių apvirti, tuomet nuvarvinti, supjaustyti ir tuomet išmaišyti su sūriu.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Aistė
2017-07-20 10:28
Tobula! Vienas mėgstamiausių mano patiekalų iš krūtinėlės ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital