Pievagrybiai tešloje

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Pievagrybiai tešloje
Pievagrybiai tešloje
Pievagrybiai tešloje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200g pievagrybių;
1 kiaušinis;
pienas arba vanduo;
miltai;
druska ir pipirai;
Provanso žolelės;
krapai pabarstymui;
aliejus kepimui.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pievagrybius nuplauname, stambesnius perpjauname per pusę. Iš kiaušinio, miltų, pieno ir prieskonių išmaišome panašią tešlą kaip blynams, gal kiek skystesnę. Pievagrybius merkiame į tešlą ir verdame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Išėmus iš aliejaus, dedame ant popierinio rankšluosčio, kad aliejus nuvarvėtų. Prieš patiekiant ant stalo pabarstome krapais. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
ieva
2014-12-24 18:21
bandysiu issikepi . manau bus skanu. ATSAKYTI
inga
2010-05-24 17:39
labai skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital