Pievagrybiai su brokoliais ir bolivinėmis balandomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Pievagrybiai su brokoliais ir bolivinėmis balandomis
Pievagrybiai su brokoliais ir bolivinėmis balandomis
Pievagrybiai su brokoliais ir bolivinėmis balandomis
Autorius apie receptą: Man tai puikiausi pietūs, bet, žinoma, tai gali būti skanus garnyras prie mėsos kepsnio. Man tai puikiausi pietūs, bet, žinoma, tai gali būti skanus garnyras prie mėsos kepsnio. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas brokolių
1 vienetas cukinijų
1 vienetas poro
200 gramų pievagrybių
3 šaukštai bolivinių balandų
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis malti baltieji pipirai
pagal skonį druskos
Kepimui:
30 gramų sviesto
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bolivines balandas suberiame į verdantį, pasūdytą vandenį ir verdame apie 15 min.
2.
Česnaką pasmulkiname, porą supjaustome žiedais, cukiniją griežinėliais, pievagrybius riekelėmis, brokolį išskirstome žiedynais.
3.
Troškintuve įkaitiname aliejų, ištirpiname sviestą. Sudedame česnaką ir porą. Pakepiname keletą minučių. Suberiame pievagrybius. Kaitiname, kol dalis skysčio nugaruos. Sudedame brokolį ir cukiniją. Pabarstome druska, pipirais. Pakepiname kelias minutes. Įmaišome virtą bolivinę balandą.
Patarimai:
Jeigu labai norisi galite įpilti šiek tiek grietinėlės ir pabarstyti tarkuotu kietuoju sūriu. Bet man buvo ir taip labai skanu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital