Pievagrybiai su brokoliais ir avinžirniais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Pievagrybiai su brokoliais ir avinžirniais
Pievagrybiai su brokoliais ir avinžirniais
Pievagrybiai su brokoliais ir avinžirniais
Autorius apie receptą: Sotus ir maistingas troškinys. Toks lengvas, kaip vasaros vakaras. Aš mokausi ir pradėjau daugiau derinti šviežių daržovių su kruopomis ar ankštinėmis daržovėmis. Nes Sotus ir maistingas troškinys. Toks lengvas, kaip vasaros vakaras. Aš mokausi ir pradėjau daugiau derinti šviežių daržovių su kruopomis ar ankštinėmis daržovėmis. Nes tikrai tikiu, kaip mes jaučiamės priklauso ir nuo to, ką valgome. Receptą radau kulinariniame žurnale „Moters savaitgalio virtuvė“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas brokolių
400 gramų konservuotų avinžirnių (apytikriai, 1 skardinės)
200 gramų pievagrybių
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
0.5 šaukštelio čili dribsnių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
0.5 stiklinės sultinio (arba vandens)
Kepimui:
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
Pabarstymui:
1 saujelė kietojo sūrio (tarkuoto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Brokolį išskirstome žiedais, svogūną ir česnaką pasmulkiname, pievagrybius supjaustome riekelėmis.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Suberiame svogūnus ir česnakus. Pakepiname keletą minučių, kol pasklis nuostabus aromatas. Tada sudedame pievagrybius ir nukoštus avinžirnius. Pakepiname, kol nugaruos skystis.
3.
Sudedame brokolius ir pakepiname apie 2 min. Pagardiname druska, pipirais, čili dribsniais. Įpilame sultinį arba vandenį ir troškiname iki 5 min. Pabarstome tarkuotu sūriu.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Vilma
2020-10-29 10:32

Sveiki, o ką darote du avinžirniais? ATSAKYTI
Aurelija
2020-10-29 11:06
Avinžirniai 2 žingsnyje - "Tada sudedame pievagrybius ir nukoštus avinžirnius. Pakepiname, kol nugaruos skystis." :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital