Pietūs moliūge

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Pietūs moliūge
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vidutinio dydžio moliūgas (Geltonasis moliūgas), (Moliūgai, vasariniai)
2 šaukštai aliejaus
2 šaukštai sojų padažo
100 g susmulkintų pievagrybių
2 puodeliai virtų ryžių
1 vidutinis svogūnas, susmulkintas
900 g maltos jautienos
2 šaukštai rudojo cukraus
300 g tirštos vištienos sriubos (1 indelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nupjaukite moliūgo viršų ir gerai išvalykite sėklas ir išimkite minkštimą. Įkaitinkite orkaitę iki 180С. Dideliame keptuve iki minkštumo apkepkite svogūnus. Sudėkite mėsą ir kepkite iki ji paruduos. Nupilkite riebalus. Supilkite sojos padažą, rudąjį cukrų, grybus ir sriubą. Troškinkite 10 min. retkarčiais pamaišydami. Nuimkite nuo ugnies ir sudėkite virtus ryžius. Šaukštu sudėkite mišinį į išvalytą moliūgą. Uždėkite moliūgo viršų ir įdėkite visą moliūgą į kepimo skardą orkaitėje. Kepkite 1 valandą arba kol mėsa moliūgo viduje bus minkšta. Įdėkite moliūgą į lėkštę. Nuimkite moliūgo dangtelį ir patiekite.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital