Autorius apie receptą:
Tikriausiai viskas, ko šiuo metu norisi – atsigaivinti! Kaitrią vasaros dieną gali būti labai sudėtinga prisiversti suvalgyti ką nors maistingo ir naudingo, čia į pagalbą,
Tikriausiai viskas, ko šiuo metu norisi – atsigaivinti! Kaitrią vasaros dieną gali būti labai sudėtinga prisiversti suvalgyti ką nors maistingo ir naudingo, čia į pagalbą, deserto pavidalu, atkeliauja avokadas! Skonis… netikėtas! Labai skanu, labai pieniška, labai desertiška ir net neatspėtum, kad tai avokadas. Receptas adaptuotas pagal Viet World Kitchen.
(...daugiau)(...mažiau)Valerija, Skaniu kampu
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
240 mililitrų
pieno
(tinka ir augalinis)
1 vienetas
avokadų
(vidutinio dydžio, prinokusio)
2 šaukšteliai
klevų sirupo
(ar kondensuoto pieno)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Avokadą perpjauti pusiau ir išskobti minkštimą. Sudėti į kokteilinę ar trintuvo indą.
2.
Supilti šaltą pieną ir pasaldinimą.
3.
Viską sutrinti iki vientisos konsistencijos. Trinkite atidžiai, kad neliktų avokado gabaliukų – sutrintas jis puikiai papildo skonį, bet netikėtai per šiaudelį įtraukas gabalėlis gali nuteikti ne itin maloniai.
4.
Pilstome į stiklines ir ragaujame. Jeigu norite dar gaiviau, papildomai galima įdėti ledo.
Patarimai:
•
Tradiciniam variantui naudojamas būtent kondensuotas pienas.