Pieniška sriuba su morkų kukulaičiais

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Pieniška sriuba su morkų kukulaičiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 l vandens
1 l pieno
Druskos - pagal skonį
Cukraus - pagal skonį
Kukulaičiams:
300 g morkų
1 kiaušinis
1 šaukštas sviesto
Pieno (truputį)
Miltų (truputį)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas nuskusti, patroškinti su trupučiu vandens ir sviestu, pertrinti. Kiaušinį išplakti, įdėti morkas, miltus, pasūdyti, įpilti kiek pieno, gerai išmaišyti. Į verdantį vandenį šaukštu dėti nedidelius kukulaičius ir virti, kol iškils į paviršių. Įpilti pieno, užvirinti, įberti pagal skonį druskos ir cukraus. Patiekiant galima įdėti grietinės. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital