Pieniška kopūstų ir šparaginių pupelių sriuba

AUTORIUS:
Gerda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Pieniška kopūstų ir šparaginių pupelių sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 ml pieno
600 ml vandens
200 g kopūsto
5 bulvės
2 morkos
100 g šparaginių pupelių
3 v. š. sviesto
Druska - pagal skonį
Malti juodieji pipirai - pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supilkite į puodą vandenį, sudėkite kubeliais supjaustytas nuskustas bulves paskaninkite prieskoniais ir pavirkite apie 5 min. Tuomet sudėkite sutarkuotas morkas ir pavirkite porą min. Galiausiai sudėkite susmulkintą kopūstą, smulkiai supjaustytas šparagines pupeles ir virkite uždengę apie 5 min. ant nedidelės ugnies. Supilkite pieną, sudėkite sviestą ir dar pavirkite, kol visos daržovės išvirs ir taps minkštos. Patiekite šiltą. Skanaus.
AUTORIUS: Gerda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital