Pieniška bulvinių kukulių sriuba kaip vaikystėje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Pieniška bulvinių kukulių sriuba
Autorius apie receptą: Ar pamenat šią sriubytę? Vaje, kokie prisiminimai! Mes ją vadinoma "kleckų" sriubyte, o čia ta pati... Taip taip... Bulvinių kukulių pieniškas sriuba. Ar pamenat šią sriubytę? Vaje, kokie prisiminimai! Mes ją vadinoma "kleckų" sriubyte, o čia ta pati... Taip taip... Bulvinių kukulių pieniškas sriuba. Ingrida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras pieno
1 litras vandens
10 vienetų bulvių (vidutinio dydžio)
50 gramų sviesto
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
5 bulves nuskusti, sutarkuoti smulkia tarka ir nusunkti skystį.
2.
Likusias bulves nuskusti ir išvirti: sudėti į verdantį vandenį ir virti apie 20 minučių, kol suminkštės, vandenį nupilti.
3.
Dar karštas bulves sutrinti, sudėti į žalių bulvių tarkius ir išmaišyti.
4.
Iš bulvių masės delnais formuoti nedidelius, maždaug kąsnio dydžioi kukuliukus, dėti į verdantį, pasūdytą vandenį ir virti 7 - 10 minučių.
5.
Didesniame puode užkaisti vandens, pasūdyti. Kai užvirs, sumažinti kaitrą, kad vos virstonų, atsargiai įleisti kukuliukus ir virti 7 - 10 minučiu.
6.
Įpilti pieno ir dar kartą užvirti.
7.
Supilsčius į lėkštes, įdėti sviesto.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital