Piemenėlio bandelės

AUTORIUS:
Gražina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 74)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 74)
 Piemenėlio bandelės
 Piemenėlio bandelės
 Piemenėlio bandelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g šlapios dešros,
150 g fermentinio sūrio,
2 šaukštai grietinės,
20 g mielių,
2 kiaušiniai,
1/2 šaukštelio druskos,
1 šaukštelis cukraus,
40 g margarino,
150 ml pieno,
1/2 šaukštelio raudonėlio,
1 šaukštelis kmynų,
400 g miltų.
Aptepti:
1 kiaušinis,
1/2 šaukštelio prieskonių picai.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dešrą ir sūrį supjaustom nedideliais kūbeliais, sudedam į indą, pabarstom kmynais ir išmaišom. Ištirpinam margariną, pašildom pieną ir supilam i dubenį. Įdedam sutrupintas mieles, cukrų, druską ir raudonėlį. Išmaišom. Įmušam porą kiaušinių, dedam grietinę ir vėl maišom. Suberiam 375 g. miltų ir išminkome tešlą. Paliekame šiltai 45 min., kad iškiltų. Stalą pasibarstyti likusiais miltais, tešlą iškočioti ir išspausti skritulius. Ant skritulio viršaus dėti įdarą, tada dėti kita skritulį ir užspausti. Aptepti bandeles išplaktu, su picos prieskoniais, kiaušiniu. Dėti kepti į įkaitintą 220 laipsnių orkaitę maždaug 25 min. Skanaus!
AUTORIUS: Gražina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital