Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
300 gramų | kvietinių miltų (apytikriai) | |
170 mililitrų | vandens (šilto) | |
1.5 šaukšto | alyvuogių aliejaus | |
0.5 šaukštelio | cukraus | |
0.5 šaukštelio | druskos (nubraukto) | |
7 gramai | sausų mielių | |
Įdarui: | ||
150 gramų | tuno aliejuje (apytikriai) | |
3 šaukštai | kreminio sūrio (su kaupu) | |
0.5 vieneto | raudonosios paprikos | |
0.5 vieneto | rausvųjų svogūnų (nedidelio) | |
2 šaukštai | kietojo sūrio (smulkiai tarkuoto) | |
0.5 šaukštelio | garstyčių | |
1 skiltelė | česnako | |
1 pundelis | krapų | |
Aptepimui: | ||
1 vienetas | kiaušinių baltymų | |
1 vienetas | kiaušinių trynių | |
1 šlakelis | pieno | |
Pabarstymui: | ||
pagal poreikį | sezamo sėklų | |
Papildomai: | ||
pagal poreikį | aliejaus (aptepimui) | |
pagal poreikį | miltų (pabarstymui) |