Pica su šonine

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Pica su šonine
Pica su šonine
Pica su šonine
Pica su šonine
Pica su šonine
Pica su šonine
Pica su šonine
Pica su šonine
Pica su šonine
Autorius apie receptą: Paprasta, tačiau labai skani pica, kurią visai nesunkiai pasiruošite namuose. Kumpis ir sūriai sukuria nuostabų, subalansuotą ir skanų derinį, o bazilikas suteikia savotiško Paprasta, tačiau labai skani pica, kurią visai nesunkiai pasiruošite namuose. Kumpis ir sūriai sukuria nuostabų, subalansuotą ir skanų derinį, o bazilikas suteikia savotiško gaivumo. (...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
800 gramų konservuotų pomidorų (luptų)
500 gramų sūrio (tarkuoto)
250 gramų kiaulienos kumpio (naudojau serano)
3 vienetai mocarela sūrio
150 gramų karštai rūkytos šoninės
2 vienetai pomidorų
1 skiltelė česnako
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
pagal skonį baziliko
Tešlai:
1 kilogramas kvietinių miltų
600 mililitrų vandens
80 mililitrų aliejaus
2 gramai sausų mielių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Mieles išmaišyti su vandeniu, berti miltus, druską, aliejų ir išminkyti. Formuoti
2.
rutuliukus ir palikti kambario temperatūroje per naktį.
3.
Iš tešlos suformuoti picos pagrindą. Jį padengti konservuotais luptais pomidorais.
4.
Ant viršaus dėti sūrį, šoninę, serano kumpį, pjaustytą česnaką ir pjaustytus
5.
pomidorus. Picą kepti 400-450 laipsnių temperatūroje apie 4-5 minutes.
6.
Iškepusią picą gardinti baziliku ir alyvuogių aliejumi.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital