Pica su keturių rūšių sūriu (Pizza ai quattro formaggi)

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Pica su keturių rūšių sūriu (Pizza ai quattro formaggi)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 pak. paruošto tešlos mišinio picai;
250 g Mozzarella sūrio;
120 g Gorgonzola sūrio;
120 g Gruy sūrio (Šveicariškas, geltonas, kietasis karvių pieno sūris);
120 g Parmezano (Parmigiano-Reggiano) sūrio;
2 skiltelės česnako;
Pomidorų padažo su žolelėmis;
2 arb. š. šalavijo;
Pipirų;
2 valg. š. alyvuogių aliejaus.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošti picos tešlą ir suformuoti apvalų paplotėlį (45 cm skersmens), padėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Suformuoti nedidelį aukštesnį kraštelį. Mozzarella ir Gorgonzola sūrius supjaustyti mažais kubeliais. Gruy ir Parmezano sūrius sutarkuoti. Česnako skilteles nulupti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Pomidorų padažu gausiai aptepti picos pagrindą. Ant jo suberti sūrius bei česnaką. Pabarstyti šalavijo lapais ir pipirais. Kepti iš anksto iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20-30 min. Pica paruošta!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital