Pica „Margarita“

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 74)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 74)
Pica „Margarita“
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg miltų
500 ml šilto vandens
1 šaukštelis druskos
10 g šviežių arba 5 g sausų mielių
8 pomidorai
400 g Mocarela sūrio
200 g Parmezano sūrio
1 sauja baziliko lapelių
5 šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nedideliame kiekyje vandens (50 ml) ištirpinkite mieles ir įberkite žiupsnelį cukraus. Likusiame vandenyje ištirpinkite druską.
Mažesnį ir didesnį kiekį vandens sumaišykite.
Į dubenį suberkite miltus. Į miltus po truputį supilkite vandenį ir minkykite tešlą.
Minkykite tešlą tol, kol nelimpa prie rankų. Tuomet uždenkite rankšluosčiu ir palikite šiltai 2 valandoms, kad padvigubėtų tešlos tūris.
Pakilusią tešlą dar kartą išminkykite ir padalinkite į 5-6 dalis. Kiekvieną tešlos gabaliuką iškočiokite iki 1 cm storio lakšto.
Ištepkite picos padus aliejumi. Ant viršaus sudėkite smulkiais kubeliais supjaustytus pomidorus, baziliko lapelius ir uždėkite sutarkuotą sūrį.
Kepkite picą iki 220 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital