Pica iš pusiau trapios tešlos

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Pica iš pusiau trapios tešlos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių (Kepimo milteliai)
100 g margarino
1 kiaušinis
3 šaukštai grietinės
taukų formai ištepti
Įdaras:
250 g pomidorų (Pomidorai)
250 g dešrelių
150 g svogūnų
150 g konservuotos paprikos
3 šaukštai aliejaus
čiobrelių
pipirų
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus persijoti, išmaišyti su kepimo milteliais ir druska, dėti nelabai kietą margariną ir plačiu peiliu sukapoti su miltais. Įpilti grietinę, įmušti kiaušinį, užmaišyti tešlą ir 30 min. įkišti į šaldytuvą. Formą ištepti taukais ir aplipdyti 1 cm storio tešla, darant aplinkui nelabai aukštą kraštą. Plokštainį subadyti šakute. Dešreles nulupti, supjaustyti ritinėliais ir sudėti ant plokštainio. Pomidorus nuplikyti, nulupti, supjaustyti griežinėliais, sudėti ant dešrelių, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Svogūnus ir paprikas supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti ant pomidorų, pabarstyti prieskoniais, apipilti aliejumi. Karštoje orkaitėje picą kepti 30 min.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital