Pesto padažas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Pesto padažas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 susmulkintos česnako skiltelės;
Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai;
25 g šviežių baziliko lapelių;
25 g žemės arba graikinių riešutų;
50 g šviežiai sutarkuoto parmezano (Parmigiano Reggiano) sūrio;
150 ml aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baziliką, alyvuogių aliejų, riešutus ir česnaką susmulkinti ir sutrinti į vieną masę. Pagardinti druska ir pipirais. Sumaišyti su parmezanu ir užpilti dar šiek tiek alyvuogių aliejaus. Padažas paruoštas!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Julius
2010-01-02 15:51
nuostabiausias padažas. kai lietuviai atras šį Italijos virtuvės stebuklą, pasikeis ir maisto kultūros supratimas :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital