Pesto (kitaip)

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Pesto (kitaip)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 pundeliai baziliko lapelių
2 šaukšteliai kapotų petražolių
5 ančiuviai (konservuoti)
1 skiltelės česnako
2 šaukšteliai kaparėlių, marinuotų acte
2 saujos kedro riešutų
10 vyšninių pomidorų
100 ml alyvuogių aliejaus
100 g Parmezano sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sutrinkite su trintuvu baziliko lapelius ir petražoles.
Po to įtrinkite česnako skiltelę.
Sudėkite ir sutrinkite ančiuvius ir kaparėlius.
Taip pat sutrinkite pakepintus kedro riešutus. Sutrinkite ir pomidorus.
Supilkite aliejų ir gerai išmaišykite. Aliejų pilkite iš lėto, kad gerai įsimaišytų į padažą.
Galiausiai įmaišykite smulkiai sutarkuotą sūrį. Skanaus!
AUTORIUS: Julija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital