Perteptas biskvitinis pyragas per valandą

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Greitas biskvitinis pyragas su serbentų sulčių kremu
Greitas biskvitinis pyragas su serbentų sulčių kremu
Greitas biskvitinis pyragas su serbentų sulčių kremu
Greitas biskvitinis pyragas su serbentų sulčių kremu
Greitas biskvitinis pyragas su serbentų sulčių kremu
Autorius apie receptą: O žinot, po šio ryto, jei kas pasakys, kad neįmanoma torto iškepti per valandą – netikėsiu. Toks nesudėtingas biskvitinis tortukas iš vienos skardos biskvito. O žinot, po šio ryto, jei kas pasakys, kad neįmanoma torto iškepti per valandą – netikėsiu. Toks nesudėtingas biskvitinis tortukas iš vienos skardos biskvito. Mėgėja kepėja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui:
3 vienetai kiaušinių
120 gramų speltų miltų (arba paprastų kvietinių)
90 gramų cukraus
70 gramų grietinės
30 gramų kukurūzų miltų (galima keisti krakmolu)
7 gramai sodos
2 gramai druskos
Pertepimui:
500 gramų sulčių (arba 100 gramų uogienės, 400 mililitrų vandens ir citrinos sulčių)
20 gramų krakmolo
4 gramai agar agaro (arba 15 gramų želatinos)
Kremui:
400 gramų grietinėlės, 35% riebumo
250 gramų maskarponės sūrio
100 gramų balto šokolado
pagal poreikį citrinos rūgšties (arba citrinos sulčių)
Sulaistymui:
100 mililitrų vandens
šiek tiek žaliųjų citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius su cukrumi išplakame iki baltumo, įdedame grietinę ir dar 30 sekundžių paplakame. Mentele įmaišome persijotus miltus, kukurūzų miltus, sodą ir druską ir gerai išmaišome.
2.
Paskleidžiame tešlą tolygiai kepimo formoj (aš naudojau 32*40 cm), išklotoj kepimo popieriumi, ir kepame apie 10-12 minučių 170 C laipsnių orkaitėje.
3.
Supilame sultis, krakmolą ir agarą (arba sultyse brinkintą želatiną) į puodą ir kaitiname, kol pradės tirštėti (su želatina - kol ištirps želatina, jokiu būdu neužvirinti!). Nukeliame nuo viryklės ir dar karštą supilame ant šiek tiek sudrėkinto, bet vis dar šilto biskvito. Biskvitą priš tai sulaisčiau 100 millitrų vandens sumaišytų su laimo sultimis. Dedame į šaldytuvą. Jei ruošiame su želatina, šaldytuve reikės palaikyti ilgiau.
4.
Kremui šokoladą ištirpiname su 100 gramų grietinėlės garų vonelėje, kas 15 sekundžių pamaišant. Dedame į šaldytuvą 2-3 minutėm.
5.
Maskarponę išplakame su likusia grietinėle iki standumo. Supilame šokoladą, citrinos rūgštelę ir baigiame plakti. Kremas turi laikyti formą.
6.
Išimame iš šaldytuvo biskvitą, su sustingusiu įdaru, supjaustome norimais gabaliukais, pertepame kremu, nepamirštant šonų ir viršaus, sudėti gabalėlius vieną ant kito, kiek norime sluoksnių.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital