Jautienos troškinys su avinžirniais ir pomidorais persiškai

AUTORIUS:
Feel the beef,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Jautienos troškinys su avinžirniais ir pomidorais persiškai
Jautienos troškinys su avinžirniais ir pomidorais persiškai
Jautienos troškinys su avinžirniais ir pomidorais persiškai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų   jautienos sultinio
400 gramų   konservuotų avinžirnių
400 gramų   konservuotų pomidorų  (smulkintų)
350 gramų   jautienos  (naudojome brandintą „Feel the Beef“ troškinimui)
1 vienetas   svogūnų
5 skiltelės   česnako
0.5 vieneto   citrinų  (tarkuotos žievelės)
1 sauja   žalumynų  (krapų, kalendros, mėtos)
2 šaukštai   citrinų sulčių
1 šaukštelis   maltos ciberžolės
0.5 šaukštelio   rūkytos paprikos miltelių
pagal poreikį   alyvuogių aliejaus
pagal skonį   druskos
pagal skonį   maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Įkaitiname orkaitę iki 160°C. Supjaustome svogūną ir susmulkiname nuluptas česnako skilteles.
2.
Troškintuve įkaitiname šlakelį alyvuogių aliejaus ir iš visų pusių apkepame jautienos gabalėlius, kol šie paruduos. Apkeptą mėsą sudedame į lėkštę.
3.
Tame pačiame troškintuve pakepiname svogūną, kol šis suminkštės. Sudedame česnaką, ciberžolę ir rūkytą papriką bei smulkiai tarkuotą citrinos žievelę ir kepiname apie 1 minutę.
4.
Jautieną grąžiname į puodą, supilame jautienos sultinį ir citrinos sultis, sudedame smulkintus pomidorus. Pasūdome ir įberiame maltų juodųjų pipirų, uždengiame dangčiu ir, įdėję į 160°C temperatūros orkaitę, paliekame troškintis apie 1,5 valandos.
5.
Po 1,5 valandos perkeliame troškintuvą ant silpnos viryklės kaitros, sudedame avinžirnius bei smulkintas šviežias žoleles ir atidengę troškiname dar apie 15 minučių. Patiekiame su virtais ryžiais.
AUTORIUS: Feel the beef
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital