Persikų skonio moliūgai žiemai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Persikų skonio moliūgai žiemai
Persikų skonio moliūgai žiemai
Persikų skonio moliūgai žiemai
Persikų skonio moliūgai žiemai
Persikų skonio moliūgai žiemai
Persikų skonio moliūgai žiemai
Autorius apie receptą: Šiuo receptu pasidalino maisto grupėje facebook Gaspadinės samtis. Aš receptą išsisaugojau ir sulaukiau moliūgų derliaus pradžios. Taigi, receptu dalinuosi su jumis. Šiuo receptu pasidalino maisto grupėje facebook Gaspadinės samtis. Aš receptą išsisaugojau ir sulaukiau moliūgų derliaus pradžios. Taigi, receptu dalinuosi su jumis. Užtruksite gaminant apie 30 min, neskaitant moliūgų stovėjimo laiko. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 kilogramo moliūgų
1 litras vandens
500 gramų cukraus
231 gramas persikų želė (3 pakelių)
2 šaukšteliai citrinos rūgšties
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
1l vandens užverdame su citrinos rūgštele ir atvėsiname.
2.
Užpilame vandenį ant pjaustytų gabaliukais moliūgų ir paliekame parai stovėti šaltai.
3.
Po to išimame moliūgus. Į skystį supilame cukrų, vanilinį cukrų ir užverdame. Į verdantį sirupą suberiame moliūgus paverdame 10 min.
4.
Išjungiame viryklę, suberiame persikų želė. Gerai išmaišome, kad ištirptų. Pilame į švariai išplautus ir iškaitintus stiklainiukus, sandariai užsukame.
Patarimai:
Iš šio ingredientų kiekio man išėjo 6 stiklainiukai po 250 - 300 ml.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Vaida
2019-09-11 22:13
Kiek laiko juos galima saugoti? Čia greitam valgymui ar žiemai? ATSAKYTI
Ana
2019-09-15 15:26
Laikant vėsiai (aš laikau rūsyje) per žiemą gerai išsilaiko, darau jau antri metai ATSAKYTI
Milda
2019-09-09 20:22
O jei vietoj moliugo cukinija imtum, nesigautu? ATSAKYTI
Diana
2019-09-15 15:26
Manau gautųsi, ypač iš didesnių cukinjų, vadinamų peraugėlių (jos tvirtesnės už jaunas). ATSAKYTI
Virginija
2019-04-01 12:50
Pasigaminau is 3kg moliugo,isejo 10 puslitriniu stiklainiu.Tik cukraus dejau ant 3 kg.500 gramu ir daugiau citrinos sulciu,Nepaprastai skanu,valgo ir tie,kas nemegsta moliugo,Tuoj teko sekancius 3 kg gaminti. ATSAKYTI
Stasė
2019-08-24 16:22
Ačiū
ATSAKYTI
Regina
2019-09-08 18:56
Jūs vietoj citrinos rūgšties dėjot citrinos sultis? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital