Persikų pannacotta

AUTORIUS:
Jūratė Sarapovienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Persikų pannacotta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 v. š. želatinos
2 v. š. cukraus
200 g  grietinėlės 35%
4 v. š. persikų sirupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
1 porcija. Želatiną suberti į persikų sirupą.

Puode pašildyti grietinėlę, įpilti sirupą su želatina. Pamaišant gerai ištirpinti želatiną. Gautą masę įpilti į vandeniu sudrėkintus indus.

2 val. laikyti šaldytuve.

Puošti persikais, vaisiais ar uogomis. 

Skanaus! :)
AUTORIUS: Jūratė Sarapovienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital