Persikų marmeladas su mėtomis

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Persikų marmeladas su mėtomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo persikų (prisirpusių)
1 kilogramas cukraus uogienėms (naudojome Dansukker)
1 šaukštelis mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Persikus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite ir supjaustykite smulkiais gabalėliais.
2.
Juos sudėkite į puodą, suberkite cukrų, mėtos lapus ir virkite 2–5 minutes, atsižvelgdami į tai, kiek persikai yra prisirpę.
3.
Puodą nukelkite nuo viryklės. Nugraibykite putas. Palikite stovėti 15 minučių.
4.
Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite. Laikykite šaltai.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital