Autorius apie receptą:
Persikus galima tiesiog valgyti, galima iškepti gardų pyragą, o dar galima pagaminti šiuos ledus.
Persikus galima tiesiog valgyti, galima iškepti gardų pyragą, o dar galima pagaminti šiuos ledus.
Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
5 vienetai
persikų
90 mililitrų
vandens
90 gramų
cukraus
0.5 vieneto
citrinų
1 šaukštelis
malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Persikus supjaustome skiltelėmis ir užšaldome.
2.
Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą - sumaišome, užverdame, nukeliame nuo ugnies ir paliekame atvėsti.
3.
Į smulkintuvo indą dedame šaldytus persikus, pilame sirupą su citrinos sultimis ir beriame cinamoną. Sutriname iki vientisos masės.
4.
Dedame į indelius, papuošiame ir tiekiame.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!