Naminiai persikų ledai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Naminiai persikų ledai
Autorius apie receptą: Persikus galima tiesiog valgyti, galima iškepti gardų pyragą, o dar galima pagaminti šiuos ledus. Persikus galima tiesiog valgyti, galima iškepti gardų pyragą, o dar galima pagaminti šiuos ledus. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
5 vienetai persikų
90 mililitrų vandens
90 gramų cukraus
0.5 vieneto citrinų
1 šaukštelis malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Persikus supjaustome skiltelėmis ir užšaldome.
2.
Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą - sumaišome, užverdame, nukeliame nuo ugnies ir paliekame atvėsti.
3.
Į smulkintuvo indą dedame šaldytus persikus, pilame sirupą su citrinos sultimis ir beriame cinamoną. Sutriname iki vientisos masės.
4.
Dedame į indelius, papuošiame ir tiekiame.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital