Naminiai persikų ledai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Naminiai persikų ledai
Autorius apie receptą: Persikus galima tiesiog valgyti, galima iškepti gardų pyragą, o dar galima pagaminti šiuos ledus. Persikus galima tiesiog valgyti, galima iškepti gardų pyragą, o dar galima pagaminti šiuos ledus. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
5 vienetai persikų
90 mililitrų vandens
90 gramų cukraus
0.5 vieneto citrinų
1 šaukštelis malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Persikus supjaustome skiltelėmis ir užšaldome.
2.
Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą - sumaišome, užverdame, nukeliame nuo ugnies ir paliekame atvėsti.
3.
Į smulkintuvo indą dedame šaldytus persikus, pilame sirupą su citrinos sultimis ir beriame cinamoną. Sutriname iki vientisos masės.
4.
Dedame į indelius, papuošiame ir tiekiame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital