Persikų ir aviečių kokteilis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Persikų ir aviečių kokteilis
Persikų ir aviečių kokteilis
Persikų ir aviečių kokteilis
Autorius apie receptą: Šis persikų ir aviečių kokteilis yra lengvas, gaivus ir puikiai tinkantis vasarai. Jame yra šviežių aviečių sirupo, persikų tyrės ir balto putojančio vyno. Saldus aviečių Šis persikų ir aviečių kokteilis yra lengvas, gaivus ir puikiai tinkantis vasarai. Jame yra šviežių aviečių sirupo, persikų tyrės ir balto putojančio vyno. Saldus aviečių sirupas paskęsta dugne ir primena saulėlydį. (...daugiau) Ritos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 mililitrų persikų (tyrės)
200 mililitrų putojančio vyno ("Prosecco")
50 mililitrų sirupo (aviečių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Persikus perpjauname pusiau, pašaliname odelę ir kaulą. Supjaustome gabaliukais ir dedame į trintuvę.
2.
Į aukštas ir siauras taures pilkite persikų tyrę, o ant viršaus pilkite putojantį vyną. Po to ant viršaus pilkite aviečių sirupą.
3.
Puošiau persikų skiltelėmis ir mėtomis. Prieš geriant, rekomenduoju išmaišyti, kad nuostabus aviečių sirupo saldumas neliktų dugne.
Patarimai:
Aviečių sirupą galite pasiruošti iš anksto: avietes užberti cukrumi ir susidariusį sirupą pavirti, kol sutirštės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital