Persikinis biskvitinis tortas

AUTORIUS:
Erika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Persikinis biskvitinis tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 kiaušinių
200 gramų cukraus pudros
šiek tiek citrinos žievelės (tarkuotos)
200 gramų miltų
šiek tiek kepimo miltelių
500 gramų konservuotų persikų
šiek tiek želatinos
500 gramų grietinės
3 šaukštai cukraus
100 gramų varškės (kreminė )
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinius, cukraus pudrą sudedame į indą ir plakame iki vientisos baltos masės.
Įberiame šaukštelį tarkuotos citrinos žievelės, miltus ir plakame iki vientisos masės.
Kepimo skardą patempame aliejumi ir supilame į ją gautą masę.
Kepame 25 minutes 180 laipsnių temperatūroje. Kol biskvitas kepa galime pasiruošti kreminę masę.
2.
Konservuotus persikus sudedame (be sulčių) į indą ir sutriname.
Želatiną užpilame karštu vandeniu, kad apsemtų ir paliekame brinkti.
Į grietinę dedame cukrų, vanilinę varškę, želatiną, susmulkintus persikus ir viską su mikeseriu išplakame.
3.
Iškeptą biskvitą padaliname į dvi dalis.
Biskvitą dedame į formą.
Kremą supilame tarp biskvitų ir pačiame viršutiniame sluoksnyje.

Tortą įdedame 3 - 4 valandoms sustingti į šaldytuvą. Na, o paskui beliko tik papuošti. Šį tortą mes puošėme šventine valgoma dekoracija.
AUTORIUS: Erika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital