Pernakt rauginti agurkai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Pernakt rauginti agurkai
Pernakt rauginti agurkai
Pernakt rauginti agurkai
Pernakt rauginti agurkai
Autorius apie receptą: Lengvai raugtus agurkėlius labai mėgstu ir vasara visuomet jų vienaip ar kitaip užsiraugiu. Šįsyk, raugiant agurkus pamąsčiau, o kodėl gi jų nepagardinti citrina, kas gausis? Lengvai raugtus agurkėlius labai mėgstu ir vasara visuomet jų vienaip ar kitaip užsiraugiu. Šįsyk, raugiant agurkus pamąsčiau, o kodėl gi jų nepagardinti citrina, kas gausis? Rezultatas pranoko visus mano lūkesčius. Agurkėliai traškūs, gardūs. Kažkodėl garantuoju, kad taip agurkų dar neraugėte, todėl labai norėsiu, kad tie, kas išbandys šį mano receptą, pasidalintumėte atsiliepimais komentaruose, kurių ne tik aš, bet ir visi mano sekėjai su nekantrumu lauksime. O dabar skubu pasidalinti savo eksperimentiniu receptu. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 vienetai agurkų (didesnių arba 6 mažesnių)
0.5 litro vandens (karšto, bet ne verdančio)
4 skiltelės česnako
1 pundelis krapų
1 griežinėlis citrinų
6 vienetai juodųjų pipirų (apytikriai)
1.5 šaukštelio cukraus
1 šaukštas druskos (naudojau smulkią)
3 vienetai lauro lapų (arba 2 didesnių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Agurkus nuplauti po šaltu tekančiu vandeniu, galiukus nupjauti.
2.
Į stiklainio (naudojau 0.7 l talpos) dugną sudėti dalį krapų, dalį perpus pjaustytų česnakų, dalį juodų pipiriukų ir du lauro lapelius.
3.
Į stikalinį, ant krapų, sustatyti agurkus ir sudėti likusius pipirus, česnakus, likusį lauro lapelį, citrinos griežinėlį, likusius krapus.
4.
Į kitą stiklainį (0.5 l talpos) įpilti karšto vandens, suberti druską, cukrų ir išmaišyti iki kol ištirpo.
5.
Vandenį supilti į stiklainį su agurkais, pridengti dangteliu ir palikti stovėti virtuvėje pernakt (aš laikiau nuo 22 valandos iki 15 valandos),
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital