Perlinių kruopų sriuba su šonkauliais ir grybais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Perlinių kruopų sriuba su šonkauliais ir grybais
Perlinių kruopų sriuba su šonkauliais ir grybais
Perlinių kruopų sriuba su šonkauliais ir grybais
Perlinių kruopų sriuba su šonkauliais ir grybais
Autorius apie receptą: Tiršta, soti, šildanti sriuba. Ko daugiau norėti, kaip aplink spaudžia toks šaltukas? Tik pavalgyti ir sušilti. Recepto šaltinis: knyga „Beatos virtuvė“. Tiršta, soti, šildanti sriuba. Ko daugiau norėti, kaip aplink spaudžia toks šaltukas? Tik pavalgyti ir sušilti. Recepto šaltinis: knyga „Beatos virtuvė“. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 gramų kiaulienos šonkaulių
5 vienetai bulvių
3 vienetai morkų
1 stiklinė perlinių kruopų
1 vienetas svogūnų
70 gramų šaltai rūkytos šoninės (arba lašinukų)
2 saujos džiovintų baravykų
1 pundelis krapų
1 pundelis petražolių
3 vienetai lauro lapų
5 vienetai juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
2.5 litro vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Šonkauliukus sudedame į puodą, užpilame vandeniu ir užkaičiame virti. Užvirus puodui, nuraibome susidariusias putas.
2.
Ugnį primažiname, beriame druskos, dedame lauro lapus, pipirus ir suverčiame perlines kruopas ir leidžiame sriubai lėtai virti.
3.
Grybus užpilame verdančiu vandeniu ir paliekame šiek tiek pamirkti.
4.
Svogūną nulupame, morkas ir bulves nuskutame.
5.
Šoninę supjaustome mažais gabalėliais. Keptuvėje pakepiname šoninę. Sudedame pusžiedžiais pjaustytas morkas ir pasmulkiną svogūną. Pakaitiname, kol daržovės suminkštės. Sudedame grybus ir pakaitiname dar apie 5 min.
6.
Bulves supjaustome gabalėliais. Beriame į sriubą. Ten taip pat supilame grybus su daržovėmis. Viską paverdame dar apie 30 – 40 min. Išgraibome lauro lapus, pipirus. Sriubą pagardiname smulkintomis žolelėmis, jeigu dar trūksta skonio, beriame druskos ir grūstų pipirų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital