Perlinių kruopų sriuba su džiovintais baravykais

AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Perlinių kruopų sriuba su džiovintais baravykais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 stiklinė perlinių kruopų
1,5 l kiaulienos sultinio
1 vnt. KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys
2-3 džiovinti baravykai
1 morka
1 svogūnas
druska
pipirai
lauro lapai (Lauro lapas)
aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Perlines kruopas brinkiname per naktį, o tada išverdame.
Morką bei svogūną susmulkiname, pakepame su aliejumi ir sudedame į sultinį.
Į sultinį sudedame ir grybus, knorr buljonetę, įberiame pipirų, druskos, lauro lapų.
Verdame 20 min.
Tada sriubą perkošiame.
Į sriubinę dedame kruopų, grybų ir užpilame sultiniu. Jei grybai dideli, galime juos susmulkinti.
Siūlome valgyti su grietine.
AUTORIUS: Vaida
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital