Perlinių kruopų sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Perlinių kruopų sriuba
Autorius apie receptą: Nė dienos – be sriubos! Tiesiog ją mėgstame visi iki vieno. Dažniausiai vyrauja tradicinės daržovių arba kruopų sriubos. Šiandien ant pietų stalo garavo perlinių kruopų Nė dienos – be sriubos! Tiesiog ją mėgstame visi iki vieno. Dažniausiai vyrauja tradicinės daržovių arba kruopų sriubos. Šiandien ant pietų stalo garavo perlinių kruopų sriuba. Kokią sriubą dažniausiai verdate jūs? (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 mililitrų perlinių kruopų
3 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
30 gramų sviesto
1 pundelis krapų (smulkintų)
1 pundelis petražolių (smulkintų)
2 vienetai lauro lapų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
1.5 litro vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Perlines kruopas užmerkiame iš vakaro.
2.
Bulves, morką nuskutame, svogūną nulupame. Bulves supjaustome kubeliais, svogūną smulkiais gabalėliais, morką griežinėliais.
3.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Jame pakepiname morką ir svogūną.
4.
Bulves kartu su perlinėmis kruopomis beriame į puodą, sudedame kepintas daržoves. Užpilame vandeniu, beriame druską, pipirus, lauro lapelius ir užkaičiame virti. Verdame apie 30 min. Išvirusią sriubą pagardiname smulkintais žalumynais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital