Perlinių kruopų salotos su keptomis paprikomis ir feta

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Perlinių kruopų salotos su paprikomis ir feta
Perlinių kruopų salotos su paprikomis ir feta
Perlinių kruopų salotos su paprikomis ir feta
Autorius apie receptą: Šias puikias perlinių kruopų salotas gaminau įvėpta Yotam Ottolenghi, Izlaelyje gimusio, Londone gyvenančio šefo, restoranų bedrasavininko ir knygų rašytojo recepto. Šias puikias perlinių kruopų salotas gaminau įvėpta Yotam Ottolenghi, Izlaelyje gimusio, Londone gyvenančio šefo, restoranų bedrasavininko ir knygų rašytojo recepto. Beje, šviežias raudonėlis yra gana intensyvaus skonio, tad jei nesate prie jo pratę, galite pakeisti džiovintu, tik truputį mažesniu kiekiu. (...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 stiklinės perlinių kruopų
1 vienetas paprikos (didesnės)
100 gramų fetos sūrio (pjaustyto mažais kubeliais)
10 vienetų juodųjų alyvuogių (be kauliukų, pjaustytų ketvirčiais)
1 saujelė svogūnų laiškų (smulkintų)
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio (arba 1 šaukšto smulkinto šviežio)
Padažui:
1 vienetas citrinų
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas medaus
1 šaukštelis paprikos miltelių
0.5 skiltelės česnako (trinto)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Nuplaukite perlines kruopas, apliekite vandeniu ir užkaiskite jas virti, kol šios bus minkštos, nupilkite virimo vandenį.
2.
Tuo tarpu įkaitinkite orkaitę 210 laipsnių, kepkite papriką apie 30-45 minutes, ištraukus iš orkaitės, suvyniokite į aliuminio foliją ir leiskite atvėsti. Kai atvės tiek, kad galėsite liesti rankomis, nulupkite odelę, išimkite kotelį ir sėklas. Supjaustykite papriką maždaug vieno centimetro juostelėmis.
3.
Dubenėlyje sumaišykite virtas perlines kruopas, paprikos juosteles, pjaustytas alyvuoges, raudonėlį ir fetos sūrio gabaliukus.
4.
Padažui skirtus ingredientus sumaišykite dubenėlyje, šituo padažu apliekte salotas ir gerai išmaišykite.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital