Perlinių kruopų košė su morkų tyre

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Perlinių kruopų košė su morkų tyre
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 stiklinės perlinių kruopų
3 vienetai morkų
1 saujelė džiovintų grybų
1 šaukštas sviesto
1 pundelis petražolių
25 gramai kietojo sūrio
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Džiovintus grybus užpilti verdančiu vandeniu ir palikti išbrinkti.
Perlines kruopas virti sūdytame vandenyje, kol suminkštės (svarbu jų nepervirti).
Galima kruopas pamerkti iš vakaro, tuomet virti reikės trumpiau.
Kol kruopos verda, nuskusti ir riekelėmis supjaustyti morkas, užpilti nedideliu kiekiu vandens ir virti, kol suminkštės.
2.
Išvirusias morkas nusunkti. Vandens neišpilti, pasilikti, jo gali prireikti morkų tyrei.
Morkas sutrinti trintuve.
Reguliuojant tyrės konsistenciją, pamažu įpilti ir šiek tiek vandens, kuriame jos virė.
3.
Grybus nukošti ir smulkiai supjaustyti.
Petražoles gerai susmulkinti.
Įkaitinti keptuvę, įdėti šiek tiek sviesto ir kelias minutes pakepinti grybus.
Suberti petražoles, pamaišyti ir nukelti keptuvę nuo ugnies.
4.
Keptuvės turinį suversti į morkų tyrę ir dar kartą viską sutrinti iki vientisos masės. Paskaninti druska.
Sumaišyti išvirusias, nusunktas perlines kruopas su morkų tyre.
Užtarkuoti kietojo sūrio.
Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital