Perlinių kruopų košė su grybais ir vytinta dešra

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Perlinių kruopų košė su grybais ir vytinta dešra
Autorius apie receptą: Kai lauke vėlyvas ruduo, šalta, drėgna ir niūru, tai kaip niekad mūsų organizmui reikia daug energijos ir šilumos, o tam reikia skaniai ir sočiai pavalgyti. Kruopos tai lėtai Kai lauke vėlyvas ruduo, šalta, drėgna ir niūru, tai kaip niekad mūsų organizmui reikia daug energijos ir šilumos, o tam reikia skaniai ir sočiai pavalgyti. Kruopos tai lėtai pasisavinamų angliavandenių šaltinis, aprūpinantis energija ir užtikrinantis sotumo jausmą visai dienai. (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų perlinių kruopų košota su grybais ir petražolėmis (1 pakelio)
150 gramų vytintos dešros
100 gramų rudųjų pievagrybių
1 vienetas svogūnų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pievagrybius supjaustome riekelėmis, svogūną susmulkiname, viską pakepiname ant nedidelio kiekio aliejaus.
2.
Vytintą dešrą supjaustome smulkiai ir beriame prie pievagrybių ir svogūno, dar šiek tiek viską kartu pakepiname.
3.
Košotą pagaminame pagal instrukciją nurodytą ant pakuotės.
4.
Pagamintą košotą sumaišome su kepintais svogūnais, pievagrybiais ir vytinta dešra.
5.
Galite papuošti žalumynais ir apkeptomis pievagrybių puselėmis.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital