Perlinių kruopų ir pievagrybių mišrainė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Perlinių kruopų ir pievagrybių mišrainė
Perlinių kruopų ir pievagrybių mišrainė
Perlinių kruopų ir pievagrybių mišrainė
Perlinių kruopų ir pievagrybių mišrainė
Autorius apie receptą: Tai puikiausiai soti vakarienė, o galbūt net lengvi pietūs. Labai patiko pati idėja - karštą mišrainę gaminti su perlinėmis kruopomis, nes jos visai be reikalo yra šiek tiek Tai puikiausiai soti vakarienė, o galbūt net lengvi pietūs. Labai patiko pati idėja - karštą mišrainę gaminti su perlinėmis kruopomis, nes jos visai be reikalo yra šiek tiek užmirštos. Receptą radau Beatosvirtuvė.lt svetainėje. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų perlinių kruopų (virtų)
250 gramų pievagrybių
1 vienetas poro
2 vienetai morkų
1 pundelis petražolių
1 žiupsnelis druskos
1 šlakelis citrinų sulčių
1 šlakelis aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pievagrybius nuplauname, supjaustome riekelėmis. Porą supjaustome žiedais. Morkas nuskutame ir sutarkuojame burokine tarka.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Suberiame pievagrybius ir pakepiname kelias minutes. Tada beriame porą ir pakepiname. Suberiame morkas ir pakepiname dar keletą minučių, kol morkos šiek tiek suminkštės. Suberiame perlines kruopas. Pakaitiname viską dar kelias minutes, pamaišydami.
3.
Petražoles susmulkiname ir įmaišome į mišrainę. Pabarstome druska. Pašlakstome citrinos sultimis. Skanaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital