Per naktį pamarinuoti svogūnai - puikus garnyras prie mėsytės

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Per naktį pamarinuoti svogūnai - puikus garnyras prie mėsytės
Autorius apie receptą: Labai mėgstu šiuos svogūnus su šašlykais! Labai mėgstu šiuos svogūnus su šašlykais! Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 vienetai rausvųjų svogūnų
120 mililitrų vandens
60 mililitrų obuolių acto
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis druskos
4 vienetai kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais ir sudėti į nedidelį stiklainį.
2.
Į vandenį supilti actą, sudėti cukrų, druską, pipirus ir maišyti, kol cukrus ir druska ištirps. Ingredientus galima koreguoti pagal savo skonį.
3.
Užpilti marinatą ant svogūnų ir palikti per naktį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital