Per naktį brinkinta avižinė košė

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Per naktį brinkinta avižinė košė
Autorius apie receptą: Per naktį brinkinta avižinė košė su kokosų gėrimu, imbieru ir uogomis. Per naktį brinkinta avižinė košė su kokosų gėrimu, imbieru ir uogomis. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 mililitrų kokosų pieno (naudojome "Santa Maria" Coconut Milk Original)
70 gramų avižinių dribsnių
1 šaukštas agavos sirupo
1 šaukštelis cinamono (naudojome "Santa Maria" )
1 žiupsnelis malto imbiero (naudojome "Santa Maria" )
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Sumaišykite indeliuose avižų dribsnius su prieskoniais.
2.
Kitame dubenyje sumaišykite kokosų gėrimą su agavų sirupu.
3.
Užpilkite kokosų gėrimą ant avižų dribsnių ir palikite košę nakčiai šaldytuve.
4.
Išėmę iš šaldytuvo, pagardinkite dribsnius kokoso drožlėmis, uogomis, vaisiais ir riešutais. Skanaus!
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital