Pekino kopūstų salotos su vištiena ir medaus užpilu

AUTORIUS:
Daiva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Pekinio kopūsto salotos su vištiena
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai labai skanios salotos, kurias dažnai ruošiu greitiems pietums, kai tik turiu virtos ar keptos vištienos likučių. O jau padažas! Norėsis jį suvalgyti iki paskutinio Labai labai skanios salotos, kurias dažnai ruošiu greitiems pietums, kai tik turiu virtos ar keptos vištienos likučių. O jau padažas! Norėsis jį suvalgyti iki paskutinio lašelio! (...daugiau) Daiva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 vieneto pekino kopūstų (nedidelio)
200 gramų vištienos krūtinėlės (virtos ar keptos)
1 vienetas agurkų
1 sauja graikinių riešutų
šiek tiek pipirų
Padažui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas medaus
0.5 šaukštelio balzaminio acto
1/4 šaukštelio garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Pekino kopūstą supjaustykite juostelėmis, vištieną ir agurką - kąsnio dydžio gabalėliais. Riešutus truputį susmulkinkite. Viską sumaišykite. Pagardinkite pipirais.
2.
Jei naudojate kietą medų, jį ištirpinkite, kad suskystėtų. Medų išmaišykite su aliejumi, balzaminiu actu, citrinų sultimis ir garstyčiomis. Paragaukite, ar patinka padažo skonis. Jei trūksta saldumo, dėkite daugiau medaus, jei rūgštelės - daugiau citrinos.
3.
Padažu užpilkite salotas ir iš karto patiekite!
AUTORIUS: Daiva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital