Pavasario salotos su lašiša

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Pavasario salotos su lašiša
Pavasario salotos su lašiša
Pavasario salotos su lašiša
Autorius apie receptą: Ridikėliai ir daigai - pavasario pranašas! Sultingi špinatų lapeliai, maži raudoni pomidoriukai, sotumo suteikianti lašiša ir balansuojantis acto kremas. Viskas kartu - Ridikėliai ir daigai - pavasario pranašas! Sultingi špinatų lapeliai, maži raudoni pomidoriukai, sotumo suteikianti lašiša ir balansuojantis acto kremas. Viskas kartu - puikios spalvotos salotos! (...daugiau) Skirmantė, Raudona virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
50 gramų špinatų
50 gramų sūdytos lašišos
5 vienetai vyšninių pomidorų
5 vienetai ridikėlių
1 saujelė anakardžių riešutų
1 saujelė daigų
1 šaukštas balzamiko kremo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Anakardžių riešutus lengvai pakepinkite sausoje keptuvėje.
2.
Ridikėlius supjaustykite riekelėmis. Pomidorus supjaustykite per pusę.
3.
Sudėkite visus ingredientus. Pašlakstykite balzaminio acto kremu. Skanaus!
Patarimai:
Daigai čia atlieka papuošimo ir vitaminų funkciją (padidina maistinę vertę). Čia naudojau gražgarsčių daigus, galite naudoti turimus (brokolių, pipirnės ar kitokius), o jei neturite, salotos pavyks ir be jų.
Salotoms labai tinka šis balzaminio acto kremas, tačiau jei norite, galimas ir kitoks užpilas.
Nebijokite įdėti saują anakardžių riešutų. Jie papildo salotas, suteikia papildomos maistinės vertės ir balanso. Tikrai puikiai dera su lašiša ir daržovėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital