Pavasarinės vištienos salotos su ridikėliais ir avinžirniais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Pavasarinės vištienos salotos su ridikėliais ir avinžirniais
Pavasarinės vištienos salotos su ridikėliais ir avinžirniais
Pavasarinės vištienos salotos su ridikėliais ir avinžirniais
Autorius apie receptą: Pavasaris, kaip tikras šauklys yra šilumos, pražystančių gėlių, žalumos. Visi ieškome ir ruošiame daug gaivesnius patiekalus, pakviesdami šviežių daržovių. Pavasaris, kaip tikras šauklys yra šilumos, pražystančių gėlių, žalumos. Visi ieškome ir ruošiame daug gaivesnius patiekalus, pakviesdami šviežių daržovių. Šiandienos salotos - puikus gaivumo, sotumo ir energijos pliūpsnis. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų vištienos filė
300 gramų konservuotų avinžirnių (apytikriai, 1 skardinės)
1 vienetas avokadų
2 vienetai agurkų
4 vienetai ridikėlių
1 pundelis krapų
1 pundelis svogūnų laiškų
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
1 šaukštelis džiovintos žolelės
pagal skonį druskos (naudojau perlinę)
1 šlakelis aliejaus (kepimui)
Padažui:
1 vienetas avokadų (minkštimo)
3 šaukštai jogurto, natūralaus
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
0.5 šaukšto citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos file padaliname į dvi dalis. Pabarstome druska, paprikos milteliais, žolelėmis.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame kepsnius iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.
3.
Daržoves nuplauname. Ridikėlius ir agurkus supjaustome griežinėliais. Avokadą perpjauname pusiau, išimamame kaulą, išskobiame minkštimą ir supjaustome riekelėmis. Svogūnų laiškus ir krapus pasmulkiname.
4.
Padažui į maisto smulkintuvą sudedame kito avokado minkštimą. Sutriname iki vientisos konsistencijos. Įmaišome jogurtą, alyvuogių aliejų.
5.
Į lėkštes dedame daržoves, po vištienos gabalėlį, beriame avinžirnius, perlinę druską, smulkintus krapus ir svogūnų laiškus. Apšlakstome padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital