Pavasarinės salotos su rūkyta žuvimi

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Pavasarinės salotos su rūkyta žuvimi
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 asmenims
150 g salotų mišinio
0,5 ilgojo agurko
2 pomidorai
2 kietai virti kiaušiniai
150 g rūkytos baltos žuvies
1 saujelė pipirnės
4 valgomi šaukštai vinaigrette dresinngo (alyvų aliejus+vyno actas+druska+pipirai)
PARUOŠIMO BŪDAS:

T.y. galite salotas patiekti su česnakiniu – majoneziniu padažu, ar vinaigrette dressingą pagardinę šaukšteliu garstyčių ar citrinos sultim.

Salotas perplaukite, nuvarvinkite, sudėkite į lėkštes, ant viršaus sudėkite pjaustytus pimidorus, agurkus.

Kiaušinį padalinkite į 4 dalis ir uždėkite ant salotų, ant viršaus užbarstykite žuvies filė, apšlakštykite paruoštu padažu, o ant viršaus užbarstykite pipirnės.

Lengvos ir skanios salotos

P.S. naudojau baltos žuvies filė. Pirmą kartą nusipirkau šios žuvies (len.k. – trewal, o liet. k. rodos, kad tai medūzešerys, taip vikipedija pasufleravo), tikrai verta dėmėsio – balta, sultinga… Vietoj šios žuvies galite naudoti jūros ešerį, man jis irgi labai skanus.

Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital